Portret Fotografie

Zakelijk portret

Wellicht heeft u behoefte aan enkele zakelijke portretfoto's van uzelf of enkele personen binnen uw bedrijf. Bijvoorbeeld voor een jaarverslag, website, social media, brochure, etc.

Ook hiervoor is Bona Pictura uw partner. Wij komen dan met onze mobiele studio bij u op locatie. We zoeken een geschikte achtergrond binnen uw bedrijf, stellen onze lampen e.d. op en kunnen binnen een kwartier aan de slag met de fotosessie.
Een beetje afhankelijk van het aantal gewenste foto's duurt de sessie meestal tussen 10 en 30 minuten. Het kost u dus heel weinig tijd!

Foto's van alle medewerkers

Misschien wilt u uw team voorstellen op uw website. Dan is het mooi om van alle medewerkers een goede foto te hebben met dezelfde achtergrond en verlichting.
Ook dat regelt Bona Pictura graag voor u. Wanneer u zorgt dat iedereen aanwezig is, maken wij van elke medewerker een goed beeld. Gewoon bij u op locatie.

Groepsfoto

Ook voor een groepsfoto kunt u uiteraard bij ons terecht. U bepaald de gewenste sfeer (formeel, zakelijk, ongedwongen, speels, apart, ...) en wij gaan daarmee aan de slag.

Vooral bij grote groepen lukt het soms niet om iedereen perfect in één beeld te krijgen. Maar omdat we natuurlijk meerdere foto's achter elkaar maken kunnen we in zo'n geval in Photoshop beelden combineren zodat we uiteindelijk toch een foto hebben waarop iedereen perfect in beeld is.