Virtuele Tour Overlay


Meer Informatie en beter navigeren

Een virtuele Tour Overlay voegt een informatielaag toe aan een gewone Google Streetview Tour om de navigatie te vergemakkelijken en om informatie te verstrekken over specifieke gebieden in de virtuele tour.

Op maat gemaakt naar uw wensen

Zo kunnen we onder andere een menu toevoegen om snel naar bepaalde plaatsen in de tour te gaan (zoals linksboven in bovenstaand voorbeeld), een carousel van alle plaatsen in de tour (zoals rechts in het voorbeeld), en hotspots die extra informatie kunnen geven over bijvoorbeeld bepaalde producten (klik in het voorbeeld op de blauwe icoontjes om te zien hoe mooi dat werkt).

Daarnaast zijn er nog diverse mogelijkheden zoals meertaligheid, plattegronden, logo, kompas, etc.
En we kunnen de layout, opmaak en kleuren aanpassen naar uw wensen.
voorbeelden

Voordelig alternatief

De Virtuele Tour Overlay heeft niet alle uitgebreide mogelijkheden zoals we die in de Interactieve Tour op Maat kunnen realiseren, maar zal in de meeste gevallen ruim voldoende zijn om uw website bezoekers een goede indruk te geven van uw zaak.
Bovendien is de Virtuele Tour Overlay in combinatie met de Google Streetview Tour in veel gevallen voordeliger dan de Interactieve Tour op Maat.
Afhankelijk van uw wensen en de grootte van de tour kunnen wij de Virtuele Tour Overlay al aanbieden vanaf €50 plus een hosting vergoeding van €25 per jaar.Neem contact op Bona Pictura

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan even contact met ons op via onderstaand formulier.
Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden door te nemen en uw wensen af te stemmen.

Dit formulier registreert uw gegevens zodat wij contact met u op kunnen nemen. Lees onze privacy verklaring voor alle details over hoe wij uw verstrekte data gebruiken en beschermen.

* verplichte velden

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.